Ђорђе се борио четири године са канцером лимфних чворова. Он је преминуо у 22. години 2.јула. Имајо је 18. година када је сазнао да болује. Два пута је био у четвртом стадијуму. Јавности је познат као Џокер. 

На капели се налази и умрлица младог музичара коју су објавили његови најближи мама Јелена, отац Зоран, брат Милутин, остала родбина, колеге и пријатељи. Испред капеле налази се и велики венац од неутешних блиских људи на којима пише: "Последњи поздрав Ђолету".

Фото: Инстаграм принтскрин/Воyаге мп3

 

Међу првима који су стигли, био је и Ђерић Ђексон.

Ђорђе је о свом здравственом стању причао путем друштвених мрежа, а како му се здравље нагло погоршало био је приморан да се повуче са истих. 

Последња је на његовом профилу објављена порука у којој је саопштено да Ђоле борио за живот на интензивној нези, те да је, нажалост, преминуо.

Ђорђе је у једној својој објави истакао своју жељу, а то је да му се здравствено стање поправи и да ће отићи на трансплатацију: 

- Борба траје већ четврту годину и већ други пут ми је рак у четвртом стадијуму. То је рак крви који се развија у лимфним жлездама. Срећа у несрећи, спада у најизлечивије канцере. Ја желим да издржим, јер желим да доведем канцер у стање мировања. Желим трансплатацију, колико год је ризична, толико је и моје ново рођење - написао је тада Ђорђе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: