Наташа Беквалац пре неколико дана обавила је дуетску нумеру "Преваранти" коју је снимила са Сашом Матићем, а кадрови из спота запалили су друштвене мреже.

Фото: Јутјуб принтскрин/Натаса Беквалац

 

 

Певачица, која је видно смршала и линију довела до савршенства, у споту је плесала у халтерима, а први пут смо имали прилике да је видимо и са црном косом.

Фото: Инстаграм принтскрин/беквалцева

 

 

Само пар дана касније, на мрежама поново сви брује о њој. Наташа је покренула лавину реакција снимцима са летовања, нарочито оним на којима позира у бикинију.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/беквалцева

 

 

"Затегнута као праћка", "бомба над бомбама", "не постоји згоднија од тебе"... су само неки од коментара који су се низали.

У једном моменту Наташа Беквалац се приближила огледалу и подигла траку од купаћег и показала затегнуте ноге, препланули тен, али и исклесане трбушњаке на стомаку.

- Избацила сам пециво, кромпир, соју, пасуљ, боранију, тестенину, грашак, пиринач, грицкалице, слаткише и сокове. Воће сам јела само недељом. Тако сам успела да скинем вишак килограма за кратко време - рекла је Наташа.

Фото: Инстаграм принтскрин/bekvalceva

 

 

- Смела сам да једем све врсте меса, само нисам смела претерано масно. Чак сам јела јаја на све начине, млечне производе, али нисам претеривала са качкаваљем и фета-сиром. Свеже поврће сам уносла у неограниченим количинама. Највише сам јела купус, зелену салату, краставац, карфиол, броколи, лук и парадајз, као и орашасте плодове. Дневно сам пила по две и по литре воде - изјавила је Наташа која каже да се кључ успеха крије у редоследу коришћења тих намирница.

Наташа је једном приликом признала да као и друге жене води борбу са килограмима, те је открила тајну њене витке линије.

БОНУС ВИДЕО: