Салма Хајек (56) тиха је патња многих мушкараца широм планете, а није ни чудо с обзиром на то да ова ватрена глумица изгледа заносно и у шестој деценији.

То је још једном доказала објавивши на свом Инстаграм профилу фотографију у бикинију, али не ону из младости, већ најсвежију.

- Срећан Национални дан бикинија! Можете ли да верујете да бикини постоји тек 77 година?! Надајмо се да их нец́е забранити - написала је глумица, нагласивши у хештегу да фотографија није стара, већ нова.

Подсетимо, Салма је једна од најбогатијих жена на свету, будући да је Франсоа Анри Пино, француски мијардер из најбогатије француске породице, од 2009. је у браку са глумицом.

Упркос томе што је део једне од најутицајнијих породица у Француској, Пиноа су почели да примећују и ван модне индустрије тек након објаве везе са холивудском глумицом 2007.

Након што су се венчали у Паризу,у Венецији су обновили завете у Венецији и приредили још једну забаву. Пино је 2018. изненадио Салму још једном обновом завета на тропском острву Бора Бора.

Салма и Франсоа имају заједничку ћерку Валентину.

БОНУС ВИДЕО: