Николина Пишек пре брака са покојним историчарем уметности Видојем Ристовићем, била у вези са новинаром Марком Цигојем коме је, када је имала само 21. годину, родила ћерку Хану Леонарду Цигој.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

Старија ћерка Николине Пишек ретко се појављује у јавности, а о њеном приватном животу се мало тога зна. Оно што је познато јесте да је Хана завршила медицину на престижном универзитету у Единбургу.

Лепа Хана ма 26. година и већ дуже време ужива у складној вези са Андрејем Иванишем. О величини њихове љубави сведоче фотографије које старија ћерка Николине Пишек објављује на друштвеним мрежама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

Маркова и Николинина наследница изгледом веома подсећа на славну мајку која не крије колико је поносна на Ханино васпитање и успехе.

У једном интервјуу док је говорила о својим ћеркама, Николина је открила како су Уна Софија и Хана добиле имена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

- Моја старија ћерка Хана Леонарда такође има два имена. Када сам је добила, врло брзо сам одлучила какво ћу јој име дати. С другом ћерком сам била мало неодлучна. Уна ми се свиђало још раније, јер сам одмах после првог детета хтела да дам то име другој ћерки, ако је будем имала - изјавила је једном приликом водитељка.

БОНУС ВИДЕО: