Списатељица Весна Радусиновић и Миломир Марић већ око 25 година уживају у складном браку.

Сада је Миломир Марић по први пут открио ствари за које јавност није знала.

- Боље би било да је Весна мало глупља. Ја сам цео живот покушао да заинтересујем лепшу, а глупљу. Међутим, нисам био те среће. Обично сам налетао на лепу и паметну, то је пакао од живота - говори Марић, а онда на питање да ли му супруга прави "пакао од живота", Миломир одговара:

- Мој живот је тужна прича - кроз ироничан осмех је поручио Миломир.

Фото: АТА имагес

 

 

- Позната је та прича како смо се Весна и ја упознали. Чак ни она није знала шта се све ту дешавало. Живели смо две године и у једном часу она је на фотељи разговарала са мајком. И ја је питам: "Весна, јеси ти она девојчица коју сам срео на мосту на Морачи давних година? Кад сам те испратио поред пијаце, а ти ми рекла да ти отац има ловачку пушку и да ће ме убити". И она ми је тада потврдила да јесте та девојчица. Сећања су ми се у тренутку вратила, нисам могао да повежем лик и дело. Сви људи мисле да је ово измишљотина, али ово је једна велика истина - говори Марић и додаје:

- Весна је потпуно различита од мене. И изузетно је лепа жена. Сваки дан смо радили заједно и наша животна авантура је била успешна. 25 година живим са њом, али је живот пун изненађења. Лепа је и изазовна жена, има све квалитете. Ко зна, можда ме остави због млађег (смех) - одговара Миломир на питање водитељке о кризи у браку и за крај открива шта Весна мисли о њему.

Фото: АТА имагес

 

 

- Весна мисли да сам ја смор, јер ме српски народ потроши. Устајем у два сата, одлазим на телевизију, причам преко седам сати. Ја сам под видео надзором десет сати дневно. Када дођем кући останем без тона, а Весна покуша да ме упали. Међутим, ја ипак не радим. Тек после два сата се поправим, па могу нешто да проговорим - закључује Миломир Марић за "Курир".

ВЕСНА ЈЕ ОДЛИЧНА КУВАРИЦА

Марић открива да је Весна одлична куварица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам престао да кувам од кад сам упознао Весну. Она толико добро кува, да сам ја као кувар смешан. У лакшим категоријама сам се представљао као човек који нешто зна, међутим она ме је као куварица сахранила.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: