Познато је да њен супруг Миломир Марић пуно ради, а она открива да ли му замера на томе, с обзиром на то да му многи замерају на бројним стварима.

- Не замерам му ништа, јер могу да се нервирам колико хоћу а он другачије нити жели нити може. Баталила сам се сизифовања, нисам ни ја баш толико докона. Рођени је воркохолик и стална акција од цика зоре је услов да буде срећан или бар задовољан. Жао ми је што нема времена да седне и приведе крају своју књигу "Самоубиство Југославије" коју пише већ 20 година и увек има нешто да дода на написаних две хиљаде страна.

Фото: Јутјуб принтскрин/ADRIA TV Montenegro

 

 

- Знам да ми нико не верује, али човек ама баш никада не чита и не гледа ништа о себи, па сам често принуђена да му препричавам шта пишу о њему. Ја то још и зачиним, додам и измислим, онако домаћински свашта, не би ли реаговао. Ништа! Ни реч. Тако мисле и да је он у кући невиђено забаван и шармантан. Он у кући ретко проговара. Чита човек по цео дан, лепи своје књиге, коричи, па трчи у Патријаршију, тамо му ваљда то најбоље ураде, гланца их да се сијају и баш га брига за свакодневне и тривијалне ствари. Ипак је геније, а и што би умарао мозак. А и што бих ја свој одмарала и штедела кад нисам баш до те мере генијална.

Фото: Архив Новости

 

 

Она је открила и каква је као супруга, а каква као мајка.

- Одмах да вам кажем да никада никоме не бих пожелела себе за супругу! Имала бих милости и самилости и према непријатељима и поштедела бих и њих брачне идиле и среће са мном. Ипак толико патње није за свакога. А сви они који су били одбијени након узалудног удварања, нису ни свесни колико су срећни што нису пред богом или матичарем изговорили брачни завет. Заиста, колико се узалуд срца поломило, а да им ни на крај памети није било да су се заправо чудом спасили. Марић опстаје у нашој животној причи чини се баш из тог разлога - никад се није усудио да ме запроси ! Никаква супруга и најбоља мајка - то сам вам ја! Баш та - прича она и сина јединца описује:

- Ведран, потпуно свој. И само мој. Мој свемир и вечити немир, најстрожи васпитач у историји родитељства, мој критичар и лични банкар. Шармантна и неодољива Водолија, донедавно прилично незадовољан мојим резонима и погледима на свет. Мој ортак и саборац још од рата у Босни, моја највећа, животна љубав. И радост, мотив, и циљ и сврха свега започетог и завршеног.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".