Утисци се још увек сумирају, а највише пажње и интересовање публике привукла је једина овогодишња победница која је освојила највише СМС гласова.

Симпатична Сабина Калтак издвојила се како својим гласом, тако и невероватном и поучном животном причом која доказује да заиста никад није касно.

Ова талентована дама из Прибоја, а са адресом у Шведској, још у најранијем детињству је схватила да поседује невероватан таленат за певање, па је тако користила сваку прилику коју је могла да запева, али је живот одвео на другу страну.

Фото: Новости

 

 

Као дете наступала је на приредбама и прославама, а са 11 година је успела да наговори оца да је одведе на фестивал "Први глас Прибоја" на којем је жарко желела да наступи, а није имала довољно година за учешће.

-Тата је радио у фабрици аутомобила и имао је пуно пријатеља који су радили тај фестивал, један од његових познаника је био у жирију фестивала. Молила сам оца да ме одведе тамо, они ми је говорио да не могу јер је граница за наступ била 16. година, а ја сам имала мање година у том периоду – испричала је Сабина за Гранд и додала да од музике никад није живела, те да јој је жао што касније није испунила свој сан да пева, иако су се родитељи због њених снова одрекли многих ствари, првенствено средстава које су уложили у њену плочу.

Након удаје и рођења прве ћерке, одлучила се за другачији живот. Због рата је морала да напусти родно место и зарад бољег живота са породицом се запути у Скандинавску земљу.

Фото: Новости

 

 

Жрвтовала је своју највећу љубав, посветила се породици, а музику је оставила по страни. У међувремену је магистрирала здравство и данас ради као медицинска сестра на одељењу психијатрије.

–То је мој одабир, ако некоме могу да помогнем, ја ћу радо. Психијатрија је табу још увек, људи не причају о томе, радије причају да их боли нешто друго. Када их боли душа о томе се мање прича. Многим људима је довољно да поразговарају са неким и буде им лакше -објаснила је Сабина током такмичења и признала да ова професија уопште није лака.

-Најтеже ми пада да радим са децом јер сам родитељ и имам две ћерке. То ми је емотивно, блиско срцу јер се одмах ставим у родитељску позицију и тешко ми је то да гледам – рекла је.

Пре седам година се развела и одлучила да коначно живи пуним плућима. Пријавила се за шоу "Никад није касно" чиме је желела да исправи "грешку" из младости, испуни и себи и свом оцу велику жељу да пева на великој сцени.

Када се појавила у такмичењу Сабини је одмах пошло за руком да очара и жири и публику, што је код ње изазвало лавину емоција.

-Сећам се сваког момента из такмичења и увек га проживљавам и уживам у томе, јер ово учешће у "Никад није касно" јесте душа моје душе. Ово сам ја, то је нешто што је било остављено на страну и захвална сам овој прилици која ми се пружила. Захвална сам организаторима који су ми омогућили да оживим после толико година, јер сам само животарила ових 30 изгледа, зарађујући новац да се исхраниш и да имаш основне ствари. Било ми је непознато први пут, а други пут сам рекла себи да одавде не излазим док год ово траје. Није ми толико ни победа битна, колико да будем овде до последњег дана -истакла је Сабина својевремено за Гранд.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".