Utisci se još uvek sumiraju, a najviše pažnje i interesovanje publike privukla je jedina ovogodišnja pobednica koja je osvojila najviše SMS glasova.

Simpatična Sabina Kaltak izdvojila se kako svojim glasom, tako i neverovatnom i poučnom životnom pričom koja dokazuje da zaista nikad nije kasno.

Ova talentovana dama iz Priboja, a sa adresom u Švedskoj, još u najranijem detinjstvu je shvatila da poseduje neverovatan talenat za pevanje, pa je tako koristila svaku priliku koju je mogla da zapeva, ali je život odveo na drugu stranu.

Foto: Novosti

 

 

Kao dete nastupala je na priredbama i proslavama, a sa 11 godina je uspela da nagovori oca da je odvede na festival "Prvi glas Priboja" na kojem je žarko želela da nastupi, a nije imala dovoljno godina za učešće.

-Tata je radio u fabrici automobila i imao je puno prijatelja koji su radili taj festival, jedan od njegovih poznanika je bio u žiriju festivala. Molila sam oca da me odvede tamo, oni mi je govorio da ne mogu jer je granica za nastup bila 16. godina, a ja sam imala manje godina u tom periodu – ispričala je Sabina za Grand i dodala da od muzike nikad nije živela, te da joj je žao što kasnije nije ispunila svoj san da peva, iako su se roditelji zbog njenih snova odrekli mnogih stvari, prvenstveno sredstava koje su uložili u njenu ploču.

Nakon udaje i rođenja prve ćerke, odlučila se za drugačiji život. Zbog rata je morala da napusti rodno mesto i zarad boljeg života sa porodicom se zaputi u Skandinavsku zemlju.

Foto: Novosti

 

 

Žrvtovala je svoju najveću ljubav, posvetila se porodici, a muziku je ostavila po strani. U međuvremenu je magistrirala zdravstvo i danas radi kao medicinska sestra na odeljenju psihijatrije.

–To je moj odabir, ako nekome mogu da pomognem, ja ću rado. Psihijatrija je tabu još uvek, ljudi ne pričaju o tome, radije pričaju da ih boli nešto drugo. Kada ih boli duša o tome se manje priča. Mnogim ljudima je dovoljno da porazgovaraju sa nekim i bude im lakše -objasnila je Sabina tokom takmičenja i priznala da ova profesija uopšte nije laka.

-Najteže mi pada da radim sa decom jer sam roditelj i imam dve ćerke. To mi je emotivno, blisko srcu jer se odmah stavim u roditeljsku poziciju i teško mi je to da gledam – rekla je.

Pre sedam godina se razvela i odlučila da konačno živi punim plućima. Prijavila se za šou "Nikad nije kasno" čime je želela da ispravi "grešku" iz mladosti, ispuni i sebi i svom ocu veliku želju da peva na velikoj sceni.

Kada se pojavila u takmičenju Sabini je odmah pošlo za rukom da očara i žiri i publiku, što je kod nje izazvalo lavinu emocija.

-Sećam se svakog momenta iz takmičenja i uvek ga proživljavam i uživam u tome, jer ovo učešće u "Nikad nije kasno" jeste duša moje duše. Ovo sam ja, to je nešto što je bilo ostavljeno na stranu i zahvalna sam ovoj prilici koja mi se pružila. Zahvalna sam organizatorima koji su mi omogućili da oživim posle toliko godina, jer sam samo životarila ovih 30 izgleda, zarađujući novac da se ishraniš i da imaš osnovne stvari. Bilo mi je nepoznato prvi put, a drugi put sam rekla sebi da odavde ne izlazim dok god ovo traje. Nije mi toliko ni pobeda bitna, koliko da budem ovde do poslednjeg dana -istakla je Sabina svojevremeno za Grand.

(Grand Online)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".