Кели Кларксон

 


Кели Кларксон и Брендон Блексток развели су се 2020. Страни медији су објавили да америчка певачица треба да плаћа алиментацију оцу своје двоје деце. Суд јој је наложио да плати 150.000 долара месечно. Такође би требало да допринесе трошковима које Ривер и Ремингтонов тата сноси када деца бораве код њега. Реч је о износу од 45,6 хиљада. долара месечно. Кларксон плаћа свом бившем мужу 2,34 милиона долара годишње. Такође је морала да плати судске трошкове од 1,25 милиона долара .

 

Џенифер Лопез

 


Џенифер Лопез и Крис Џад били су у браку само девет месеци. Глумица, певачица и плесачица платила је бившем мужу 14 милиона долара након развода. 

 

Бритни Спирс

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Бритни Спирс и Кевин Федерлајн развели су се у новембру 2006. Када је певачица изгубила старатељство над синовима, суд је одлучио да отац деце добије 20.000 долара месечно од бивше супруге.

Хали Бери

 


Габријел Обри је након растанка са Хали Бери 2010. године добио је алиментацију 16.000. долара месечно.

 

Ана Фарис

 


Пре него што се Ана Фарис удала за Криса Прата, њен муж је био Бенџамин Индра. Њихов брак је прекинут 2008. године након три године брака. Амерички медији известили су да је глумица после развода бившем мужу платила алиментацију од 900.000. долара.

 

Ким Басингер

 


Ким Бејсингер је била у браку са Роном Бритоном осам година. Глумица је након развода бившем мужу плаћала алиментацију у износу од 9.000. месечно. Такође му је оставила кућу од 700.000 долара у долини Сан Фернандо.

 

Мел Б

 


ТМЗ је објавио да је Мел Б морала да плаћа алиментацију продуценту Стивену Белафонтеу током периода развода док суд није званично објавио развод. Колико? 40 хиљада долара месечно. 

 

Елизабет Тејлор

 


Елизабет Тејлор је имала седам мужева. Последњи је био грађевински радник Лари Фортенски. Године 1996. пар се развео након пет година брака. Фортенски је након суђења добио милион долара од моје бивше жене. Три године касније, написао је писмо својој бившој жени тражећи финансијску подршку. Тејлор му је плаћала 15.000. долара месечно.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".