Сада је Роберт де Ниро је прекинуо ћутање и огласио се поводом смрти свог 18-годишњег унука Леандра који је пронађен мртав у недељу поподне са белом прашкастом супстанцом на тањиру поред његовог тела.

У данашњој изјави, глумац је рекао: "Дубоко сам потресен због смрти мог вољеног унука Леа. Веома смо захвални на свим изјавама саучешца. Молимо вас да нам пружите приватност како бисмо ожалили губитак Леа."

Леандро Де Ниро Родригез је био син Де Нирове усвојене ћерке Дрене (51) и уметника Карлоса Родригеза. Дрена је у недељу објавила тужне вести поводом синовљеве смрти на Инстаграму, рекавши: "Волела бих да те само та љубав може спасити."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Беживотно тело тинејџера пронађено у столици у једнособном стану вредном 950.000 долара у Циприани Цлуб Ресиденцес на Вол Стриту.

Полицијски извор каже за ДаилyМаил.цом да је супстанца пронађена у близини његовог тела и да није било знакова повреда. Пронашао га је пријатељ који се није чуо с њим неколико дана и проверавао га је, рекао је полицијски извор за ТМЗ.

Фото: Профимедиа

 

 

Консијерж на Волстриту 55 потврдио је да Леандро живи у згради, да је живео сам у луксузном стану на шестом спрату, изнајмљујући некретнину на мање од годину дана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".