Крис Нот, наводно, није у добрим односима са екипом из серије чији је неизоставан део био годинама, и то због оптужби пет жена за узнемиравање и сексуалне нападе. "Дубоко смо гануте због свих оптужби против Криса Нота. Подржавамо све жене које су испричале своја болна искуства. Знамо колико је то тешко и уз вас смо вас због тога", написала је Сара Џесика Паркер у своје име и у име својих колегиница 2021. године на друштвеним мрежама.

 

 

Ова вест осванула је у светским медијима, а глумац се недавно путем друштвених мрежа обратио јавности тако што је коментарисао чланак у којем је наведено да га колегинице избегавају, те је рекао да би од њега требало да затраже извињење због непристојног понашања.

 


- Обично не одговарам на овакве ствари и знам да људи воле драму и трачеве, али овај текст је потпуно бесмислен - написао је чувени "Зверка".

Криса Нота је због оптужби за сексуално злостављање и узнемиравање оставила супруга Тара Вилсон с којом има два сина, а која се после скандала иселила из њиховог заједничког дома.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".