Естрадна сцена пуна је интрига, а однос који већ деценијама привлачи пажњу јавности јесте онај између две фолк певачице, Цеце Ражнатовић и Драгане Мирковић. Познато је да њих две нису у добрим односима још од деведесетих година прошлог века, иако се о тачном разлогу само спекулисало. Причало се да је до сукоба дошло због тога што је Цеца својим појављивањем на јавној сцени свргнула Драгану са трона најпопуларније певачице, али њих две то никада нису коментарисале.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Сусрет две певачице након много година догодио се 2018. на снимању новогодишњег програма РТС-а, а о тој сцени и данас се прича.

- О, па добро вече. Је л' се ми познајемо или се не познајемо? - рекла је тада Драгана Цеци, која је пролазила поред ње док се враћала са снимања свог дела новогодишњег програма.

- Па не знам, ти одлучи. Час се познајемо, час се не познајемо - одговорила јој је Цеца, на шта се Драгана надовезала:

- Ја сам одлучила и рекла ‘добро вече’, а сад… Како ти желиш. Ја немам проблем те врсте.

Фото: Д. Мишић

 

 

Свака је након тога отишла на своју страну, а неколико дана касније, на прослави своје крсне славе Свети Никола, Цецу су новинари упитали да прокоментарише ову ситуацију са колегиницом. Она је том приликом изнела тврдње да је Драгана била та која је њу, како је навела, годинама коментарисала у лошем контексту.

- Да вам кажем нешто, ви сте имали прилику да чујете снимак, додуше ја се слабије чујем зато што сам била у пролазу, јер сам се враћала са снимања. Драгана је седела поред моје гардеробе, и, наравно, ја сам ту морала да прођем. Искрено да вам кажем, када вас неко годинама у лошем контексту индиректно коментарише и прозива на један јако ружан и перфидан начин и коментарише на ружан начин и моју породицу, и мене, и каријеру, не очекујете да вам се јави.

- Она је то урадила, видели сте којим тоном, тим тоном је и њој било узвраћено, без икакве моје лоше намере. Нити имам лошу намеру, нити сам ја таква особа по природи. Друго, годинама се спочитава, сада сам видела и неке насловне стране, нико никоме не може да поклони каријеру, нити да буде крив за суноврат исте. Ја дотичној колегиници желим све најлепше као и свих година уназад, ви сте ми сведоци, никада ни за кога нисам рекла ружну реч, немам потребу за тим. Ја јој од срца желим да сними хит и да нађе мир - рекла је тада Цеца.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскин/dragana_mirkovic

 

 

- Да будем искрена, не знам у каквим смо односима Цеца и ја. Ја не знам да ли се ми познајемо или не познајемо. Углавном, оно што мене чини мирном и сталоженом, то је да ја никада ниједну ружну реч нисам рекла против те жене. Она јесте нешто прилично лоше урадила на својој слави пре две године. Не знам зашто и чиме изазвана. Жао ми је због тога, јер је то било беспотребно. Стварно не знам шта јој је било, мора да је била нешто нервозна.Не видим други разлог. Рећи добро вече, не видим да је то неки разлог да вас неко извређа пред новинарима, али Боже мој, то је њено право. Ако је то тако у том тренутку осетила и желела, слободно. Ја идем уздигнуте главе, могу свуда да прођем без телохранитеља. Знам шта сам радила и говорила у животу и немам разлога да се било чега плашим. Да ли је њу неко нешто слагао и рекао нешто, па је тако реаговала, не знам, али бих волела да знам - рекла је Драгана тада за Нова.

БОНУС ВИДЕО: