Venčanje Nine Šerbedžije i srpskog glumca u Novom Sadu, uz njihove najmilije.

Čuveni umetnik Rade Šerbedžija (76) i njegova supruga Lenka Udovički (56) proslavili su venčanje svoje najstarije ćerke Nine, piše 24 sata.hr. Nina se udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa, a svečani čin, kako mediji prenose, odigrao se u Novom Sadu.

Foto: Profimedia

 

 

Kako pišu mediji, svatovi su danima pristizali u Novi Sad. Ninu je do oltara dopratio otac Rade, držeći je za ruku, a mlada je blistala u raskošnoj venčanici s velom koji joj je prekrivao lice.

Iza njih su koračale Ninine sestre, a za dobru atmosferu bila je zadužena ponosna mama Lenka.

31-godišnja Nina, inače, kao i roditelji, bavi se umetnošću, oprobala se u glumci, ali više su je zanimali režija, kao i teorija filmske i pozorišne umetnosti.

 

 

NJen suprug, 34-godišnji Filip takođe je glumac, a spojio ih je posao.

- Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer. To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Brijunima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine u decembru - rekla je Nina za Gloriju 2019. godine, kada je na Brijunima došla na proslavu očevog 73. rođendana.

Filip je imao nekoliko zapaženih uloga u serijama "Sinđelići" i "Grupa", gde je glumio negativca Strahinju. On je 2020. godine nagrađen za najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, po mišljenju kolega, za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

 

Foto: Jutjub printskrin/SINDJELIĆI

 

 

Đurić se, pored glume, bavi i pedagoškim radom. Kako piše u njegovoj biografiji, nakon završene Druge kragujevačke gimnazije upisao je studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je završio i master i trenutno radi kao asistent na tom fakultetu.

Što se tiče Radeta i Lenke, oni su se upoznali 1990. godine u Subotici, a dobili su tri ćerke: Ninu, Vanju i Milicu. Rade je već imao sina Danila i ćerku Luciju iz prvog braka.

BONUS VIDEO: