Она је пред камерама увек била насмејана и расположена, па чак и када је доживела велику трагедију.

Драганин бивши супруг оставио ју је док је била у другом стању, те је близанце Бојана и Бобана одгајала сама. Ипак, када је отац њених синова преминуо, водитељка је прошла кроз тежак период.

- Отац моје деце је ујутру умро, а ја сам тада морала да идем да завршим све са његовом бившом супругом, са својом децом, њиховом сестром и после тога да снимам "Никад није касно". То је мој посао, вас гледају милиони, од вас се очекује максимум, ако не можете да дате максимум, онда је боље да се повучете и не радите - изјавила је Драгана тада и додала да је до смрти био у контакту са синовима, али да није испуњавао обавезе према њима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одлучила сам сама да родим децу, њихов отац је до одређеног периода учествовао у њиховом одрастању, касније мање, али контакти су увек постојали. Деца су до последњег дана са њим била у контакту, ту нема збора. Ниједног тренутка није био битан мој и његов однос, него само неиспуњење његових обавеза према деци, али то смо сада заборавили и нећемо се враћати на нешто што је било и причати о некоме ко није присутан, ни физички ни ментално на овом свету. То је затворена тема. Док је био присутан, ја сам говорила како је било, а онда је и он могао да одговори и каже да ли сам у праву или не. Био је судски процес. Он сада није ту и не може да одговори на било шта што бих ја рекла - реклаје тада водитељка за "Сторy

Катићева је, иначе, пре трагедије одлучила да тужи оца своје деце за неисплаћене алиментације.

Фото: sarics

 

 

- Када сам донела одлуку да то учиним, нас троје смо сели и обавили један крајње отворен разговор. Објаснила сам им да сам, као родитељ, одлучила да преко суда тражим своја права. Рекла сам им да могу да буду уз мене или не, али само истином, и да тужба јесте моја, али да ће и они у једном тренутку морати да се појаве као сведоци и, под пуном кривичном и материјалном одговорношћу, дају изјаве и ставе свој потпис на оно што су рекли. Тражење права на оно што им припада не мења чињенице, пре свега да је то њихов отац, да је део њиховог живота и да то не значи да ће прекинути контакт са њим, нити га променити. Носе његово презиме и треба да га прихвате онаквог какав јесте - испричала је Драгана за "Хелло".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".