Сузана Манчић никад није имала проблем са самопоуздањем, нити са страхом да ли ће бити преварена, иако је то сигурно била.

Својевремено је признала да је своје мушкарце варала,о чему је и говорила у својој књизи, али оно што јој је засметало након овог призања јесу наслови у новинама који су алудирали да је прељубница и да је све своје партнере варала.

- Нисам баш све варала, некад ми се коса дигне на глави кад видим све наслове. Али шта да радиш?! У реду, варала сам, па шта, али не у тој мери да испадам неверница љута. Кад сам волела била сам верна, кад сам изгарала од љубави, није ми падало на памет да погледам ни лево, ни десно, а можда је требало (смех), признала је Сузана и открила како је њен садашњи партнер Симеон реаговао на њену аутобиографску књигу, а посебно на сегмент о варању.

Фото: В. Данилов

 

 

- Није прочитао, вероватно је неко то учинио уместо њега јер књига није преведена на енглески. Иначе, Симица ме је мало пропитивао, како ово, како оно… Шта ћу, такав ми је живот био! Колико је било изазова, ја сам анђео. Крила ми се не виде, нашалила се Сузана која се недавно присетила најважнијег савета који је добила од мајке.

- Мени је она увек говорила пробај, па ако не успе, пробај поново, то је одличан савет. Увек је имала само једну замерку, а то је црвени кармин. Сматрала је да се лоше сликам тако, стално се смејем па ми зуби дођу онако до изражаја. Говорила је и да носим равне хаљине како би нагласила струк, а то је одлика женствености, истакла је водитељка.

Она се осврнула и на мушко-женске односе и признала шта је њој најважније код једног мушкарца.

- Има ту разних атрибута, широка рамена, лепа рука и добар афтершејв, казала је Сузана.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".