Ona je pred kamerama uvek bila nasmejana i raspoložena, pa čak i kada je doživela veliku tragediju.

Draganin bivši suprug ostavio ju je dok je bila u drugom stanju, te je blizance Bojana i Bobana odgajala sama. Ipak, kada je otac njenih sinova preminuo, voditeljka je prošla kroz težak period.

- Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam "Nikad nije kasno". To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite - izjavila je Dragana tada i dodala da je do smrti bio u kontaktu sa sinovima, ali da nije ispunjavao obaveze prema njima.

Foto: ATA images

 

 

- Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla - reklaje tada voditeljka za "Story

Katićeva je, inače, pre tragedije odlučila da tuži oca svoje dece za neisplaćene alimentacije.

Foto: sarics

 

 

- Kada sam donela odluku da to učinim, nas troje smo seli i obavili jedan krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam, kao roditelj, odlučila da preko suda tražim svoja prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave kao svedoci i, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave svoj potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono što im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njihov otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate onakvog kakav jeste - ispričala je Dragana za "Hello".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".