Трансродна певачица Електра Елите повукла се пре неколико месеци, те се о њом мало зна где је и шта ради.

Она је неко време провела у Немачкој где је припремала нове пројекте. Према информацијама, она ће се појавити у најпознатијем немачком ријалитију "Харалд Глооцклер Суцхт Дас Глуцк" који ускоро почиње да емитовањем на РТЛ 2.

Наиме, реч је о светском модном магу и мултимилионеру из Немачке Харалдом Глооцклером који је покренуо свој шоу програм, у којем ће угостити трансродну певачицу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Електра је зимус добила понуду од оснивача да учествује у пројекту коју је одмах прихватила због старог познанства. Неколико пута је ишла код њега на преговоре, а потом и снимила своје сцене. Још увек се држи у тајности о чему се конкретно ради и какав ће се материјал пласитати у јавност, али сигурно је нешто екстравагантно, на шта смо и навикли од ње. Овај ријалити је једна од главних тема у немачким медијима јер се спрема прави хаос.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/елецтра.елите

 

Овим поводом Електрa није одговарала на позове, али доказ је њен стори у којем потврђује учешће.

Фото: АТА имагес

 

 

Да подсетимо, Електра је рођена у Книну, потом се преселила у Београд, а 2000. у Швајцарску. Објавила је и неколико песама, а јавно се декларисала као проститутка. Из првог брака има двоје деце, а 2007. се развела од супруге и решила да промени пол. Са бившом супругом је у добрим односима, чак наводи да јој је она најбоља другарица.

Електра се 2021. удала за мостарског бизнисмена, спортисту и фитнес тренера, Ненада Вујановића, који такође има двоје деце из првог брака, од кога се убрзо и развела.

Фото: АТА имагес

 

 

На десној бутини има ћириличну тетоважу - истетовирала је азбуку, од "а" до "ш".

(Ало.рс)