Певач Слоба Радановић је неко коме се током протеклих годину дана живот потпуно преокренуо, па је осим вртоглавог успеха у послу постигао и онај највећи, када је постао отац. Са супругом Јеленом, којом се оженио 14. фебруара 2022. наследнику је дао име Дамјан, а ускоро планирају да направе велику журку којом ће објединити све важне датуме које нису прославили.

Слоба често прича о свом приватном животу и не крије да је имао тешко одрастање и да његова породица није живела у раскоши, па је тако једном приликом говорио о томе да је први пут на море отишао тек са 14 година.

Фото: АТА имагес

 

"Први пут сам са 13 или 14 година отишао на море. И то ме је мој брат одвео. Ја сам тада био не парадајз туриста него, оно, још горе од тога. Све што смо могли да учинимо у тим тренуцима да нам буде лепо, да се лепо проведемо за тих, колико смо били, десет дана, ми смо урадили. Није ту било ничега превише, чак је веома скромно било", открио је Слоба, којег је разбеснео појам "парадајз туриста", који се у последње време често помиње.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeja.radanovic

 

"Зар је битно шта једеш и где обитаваш? Битно је да сви дођемо на ову плажу и да се окупамо и уживамо у сунцу. То су стварно будалаштине и кад чујем коментаре 'парадајз-туристи'... Па шта једеш код куће, парадајз не једеш? Људи понесу шта имају, сналазе се, битно им је да доведу децу да виде море. Ја сам са 14 година видео море први пут у животу и тада сам се одушевио. Данас је исто тешко време. Свако ко је успео данас да доведе децу на море, он је супер родитељ. Свака им част на који год начин да су успели да дођу и проживе тих десет дана овде, поред свега што се дешава", објаснио је Слоба.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".