Наиме, на снимку који је освануо видимо како Стефан разговара са неким, није познато са ким, а истиче да дотичну нису могли да оперишу одмах, јер је имала кокаин у крви.

Многи су у коментарима написали да он на снимку заправо прича о Наташи, а сада се огласила и старлета.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/natasa.savija

 

- Па мене заболео стомак од смеха кад сам видела. Свакако ће бити тужен за ово. Није заборавио да се људи и даље питају, односно и не питају се више, јасно је као дан, зашто се он три дана није јављао полицији. Све и да јесте било тога у мени, зна се да доктори имају свој распоред, а мени није био отворен стомак, органи излетели и слично, не дај Боже, па да је морало истог момента - рекла је Шавија и додала:

- Уосталном, ту супстанцу доктори могу да санирају, колико знам, а мислим да она свакако не утице на операцију, као ни психоактивни лекови, антидепресиви. Не могу да тврдим, али свакако ће морати да доказе то. То што уплиће државне хирурге у његове бљувотине је катастрофа. Њега треба неко да држи под контролом и да не држи те лајвове где се само канали.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм

 

Стефан на поменутом снимку никога није именовао, али је изговорио страшне ствари.

- Па девојка није могла да... Држали је у болници да се очисти од кокаина, шта да ти причам... Нису могли да је оперишу јер је имала кокаин у крви, не знам шта онда да ти кажем - рекао је Стефан у камеру.

Подсетимо, бивши задругар Стефан Карић осумњичен је да је Наташи нанео повреде, због чега је око 30 дана провео иза решетака, а суђење се и даље чека.

Фото:Принтсцреен

 

Због страшних подлива Шавија и даље крије лице, а недавно се укључила уживо путем Инстаграма, заједно са другопласираном учесницом "Задруге 6", Аном Ћурчић, која јој је пружила велику подршку.

- Како си? - питала ју је на почетку лајва Ана.

- Добро сам. Чекам операцију, надам се да ће проћи све како треба. Требало би да буде сад око 1. јула. Лекари су ми рекли да би требало да се врати све у нормалу, али је тешко да се ради захват док је око под отоком. Ако не буде тако, носићу наочаре, шта да радим - рекла је очајна Наташа.

- Биће све у реду, не очајавај - пружала јој је подршку Ћурчићева.

Наташа је затим скинула наочаре и показала како њено лице изгледа сада.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: