Без обзира на околности, велике су шансе да познајете некога ко, чини се, руши све остале како би се уздигао. Према астролозима, један од разлога зашто се они тако понашају записан је у звездама.

Шкорпија – најзлобнији хороскопски знак

Без превише неизвесности, медаља за најзлобнији хороскопски знак одлази у руке Шкорпије. Личност Шкорпије пуна је замршених слојева, а ипак особина која најсветлије сја је њихова лукавост.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав – главни диверзант

Сасвим је природно да знак који воли пажњу има злонамеран ум. Лав воли бити звезда и учиниће све да остане у центру пажње! Лав је хороскопски знак који ће највероватније постати познат и није спреман ништа да препусти случају. Ако се нађе на путу постизања својих циљева, само га прегази.

Девица – зли геније

Девица је један од најинтелигентнијих хороскопских знакова, иако често користе свој мозак како би смислили зле планове. Девица се на површини може понашати слатко и невино, али испод свега смишљају мноштво лукавих планова.

Ован – чувајте се његове освете

Фото: Профимедиа

 

 

Као један од три ватрена знака, личност Овна је природно агресивна и никада неће допустити да се нешто догоди против његове воље. Ован је дефинитивно експлозиван, али овај хороскопски знак такође ужива у планирању освете непријатељима, пише Задовољна.рс.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".