Бивши муж певачице Славице Ћуктераш, Влада Аврамов саслушан је у полицији, након што га је певачица пријавила због претњи.

Према одлуци Основног суда у Новом Саду и Славици Ћуктераш и њеном бившем супругу Владимиру Аврамову до 26. јула ове године забрањено је да је комуницирају и прилазе једно другом, речено је за Телеграф.рс.

Славица је навела да је у ранијем периоду трпела психичко насиље, али да није пријавила полицији јер није желела да то буде у јавности, због природе јавног посла којим се бави.

У тренутку пријаве Владимир није био у Србији, па је у суботу у пратњи адвоката саслушан у полицији. Тада је такође пријавио своју бившу супругу за претње путем порука.

Фото: Н. Параушић, АТА имагес

 

 

- Основно јавно тужилаштво у Новом Саду, 25. јуна ове године, поднело Предлог да се хитна мера привремене забране могућем учиниоцу да контактира жртву насиља и прилази јој продужи, према А. В. из Новог Сада. Решењем судије Основног суда у Новом Саду дана 26.06.2023. године, на основу члана 19 Закона о спречавању насиља у породици, усвојен је предлог за продужење хитне мере, која је одређена наредбом МУП ПУ Нови Сад, у трајању од 48 сати, те је наложено А. В. из Новог Сада да не контактира и не прилази жртви насиља на период од 30 дана, те да продужење изречене мере почиње да тече од дана 26.06.2023. године и завршава се дана 26.07.2023. године, и кршење изречене и продужене хитне мере кажњава се сходно члану 36 Закона о спречавању насиља у породици.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Такође, дана 25.06.2023. године Основно јавно тужилаштво у Новом Саду поднело Предлог да се хитна мера привремене забране могућем учиниоцу да контактира жртву насиља и прилази јој продужи, према А.В. из Новог Сада. Решењем судије Основног суда у Новом Саду дана 26.06.2023. године, на основу члана 19 Закона о спречавању насиља у породици, усвојен је предлог за продужење хитне мере, која је одређена наредбом МУП ПУ Нови Сад, у трајању од 48 сати, те је наложено А.В. из Новог Сада да не контактира и не прилази жртви насиља на период од 30 дана, те да продужење изречене мере почиње да тече од дана 26.06.2023. године и завршава се дана 26.07.2023. године, и кршење изречене и продужене хитне мере кажњава се сходно члану 36 Закона о спречавању насиља у породици - речено је из суда.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: