Bivši muž pevačice Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov saslušan je u policiji, nakon što ga je pevačica prijavila zbog pretnji.

Prema odluci Osnovnog suda u Novom Sadu i Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladimiru Avramovu do 26. jula ove godine zabranjeno je da je komuniciraju i prilaze jedno drugom, rečeno je za Telegraf.rs.

Slavica je navela da je u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za pretnje putem poruka.

Foto: N. Paraušić, ATA images

 

 

- Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, 25. juna ove godine, podnelo Predlog da se hitna mera privremene zabrane mogućem učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj produži, prema A. V. iz Novog Sada. Rešenjem sudije Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, usvojen je predlog za produženje hitne mere, koja je određena naredbom MUP PU Novi Sad, u trajanju od 48 sati, te je naloženo A. V. iz Novog Sada da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja na period od 30 dana, te da produženje izrečene mere počinje da teče od dana 26.06.2023. godine i završava se dana 26.07.2023. godine, i kršenje izrečene i produžene hitne mere kažnjava se shodno članu 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Takođe, dana 25.06.2023. godine Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo Predlog da se hitna mera privremene zabrane mogućem učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj produži, prema A.V. iz Novog Sada. Rešenjem sudije Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, usvojen je predlog za produženje hitne mere, koja je određena naredbom MUP PU Novi Sad, u trajanju od 48 sati, te je naloženo A.V. iz Novog Sada da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja na period od 30 dana, te da produženje izrečene mere počinje da teče od dana 26.06.2023. godine i završava se dana 26.07.2023. godine, i kršenje izrečene i produžene hitne mere kažnjava se shodno članu 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici - rečeno je iz suda.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: