Теа Таировић проговорила је о мушкарцима, и том приликом открила да јој се допада један спортиста.

- Коме лајкујем, тај ми се сигурно не свиђа. Али, то не значи да ми се неко не допада. Имам симпатију, млађи је и спортиста је - рекла је она и открила како треба да изгледа њен идеалан мушкарац:

- Плава коса, плаве очи, мора да буде крупнији од мене. Није важно чиме се бави, само је важно да није лењ. Била бих са момком који ради на трафици, али је питање да ли би он био са мном. Игноришем мушкарца који ми се свиђа.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, како пише Телеграф, Теа је ипак у вези са са репрезентативцем Србије Урошем Рачићем, који је званично играч Валенсије.

На Твитеру се појавила и њихова заједничка фотографија на којој је фудбалер љуби и грли око струка. Међутим, Таировићева је упркос томе демантовала да су у емотивној вези.

 

 

- Нема ничега између нас. Ја певам и његовој породици као и њему. Све је то део мог посла, ништа ново - рекла је Теа за Телеграф.

Теа је говорила и о о својој каријери и приватном животу, а том приликом признала је да се не дружи са много људи, а поготово не са колегама.

- Дружим се само са неколико њих са естраде. Ја се генерално тешко уклапам и склапам пријатељства. Не кажем да је проблем у другима, него сам ја мало затворенија и повученија. Плашим се да будем повређена у пријатељствима, иако сам сва пријатељства из детињства сачувала - рекла је певачица за "Информер" и осврнула се на приче о себи:

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам се бавила тиме, нити знам за то да сам другима била трн у оку. Тада сам била по страни, нисам се дружила са другим такмичарима, а данас... Чујем понешто, онако, у пролазу... Најгоре што сам чула о себи.. Када сам имала концерт на Ташмајдану киша је падала и из неба и из земље, али сам рекла да "када ја певам, не пада киша". Тако је и било. После сам чула коментар да смо пустили ракете против кише.

Таировићева не крије да је много новца уложила у последњи албум и истакла да је све зарадила сама.

Фото: АТА имагес

 

 

- Много, стварно је много пара уложено. Глупо је да кажем. Сама сам зарадила. Нико ми ништа у животу није дао. Да ми је дао била бих популарна још пре 10 година. Оно што сами стекнете то остаје, оно што вам други да, то је кратког даха.

(Информер/Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: