Некадашњи учесници "Задруге" Ивана Крунић и Бане Чолак верили су се прошле године, а како кажу, свадбе још неће бити.

Они су планирали да свадбено весеље организују ове године, чак су резервисали и певача, а Ивана је сада открила шта се догодило па су морали све да откажу.

- Требало је ове године, чак смо се са Бађијем договорили за термин пошто је он требало да нам пева на свадби, али пре месец дана смо се коначно уселили у наш стан. Сва мука и жртва је уродила плодом и због тих обавеза морали смо да померимо то за следећу годину - испричала је Ивана.

Ивана се дотакла и теме трудноће, а како каже, то ће бити још већа срећа за њих.

Фото: АТА имагес

 

 

- Битно је да ми имамо једно друго, а то када нам Бог да дете, то је бонус и још већа срећа. Битно је да смо заједно испуњени како приватно тако и пословно и ја ту ништа не бих мењала - искрена је певачица.

Ивана и Бане не крију да су заједно прошли и оне мање лепе тренутке које су њихову љубав учиниле много чвршћом.

- Када је била корона дешавало се да имамо хиљаду динара у џепу, ако је и толико било. У тим тренуцима ми се Бане показао као велики мушкарац, као неко ко једног дана може да буде стуб породице. Латио се послова који су далеко од онога што би смео физички да ради јер има проблема са ногом, али је ипак то преузимао на себе. Одлазио је да ради и у том периоду мене и моје прехранио. У најгорем периоду ми се најбоље показао - признала је поносно певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: