Данило Лазовић је родом из Бродарева, дипломирао је на Академији за позориште, филм, радио и телевизију у Београду.

Бранка и Данило су се упознали приликом посете Златару, где је он учествовао на радничким играма. На Златар су тада дошли и чланови једног културно-уметничког друштва са Цетиња, а када је из аутобуса изашла лепа Бранка Милошевић, Данило је у шали рекао: "Њу ћу да оженим!"

То се и остварило, а пар је током складног брака добио четворо деце ― Милену, Јелену, Вука и Милоша.

Многи не знају како Бранка изгледа, а ретку њену фотографију својевремено је објавила глумица Милица Милша. Јасно је из једног погледа да је у питању дама праве лепоте, а Милица је нагласила да је она и Данилова највећа љубав.

 

 

- Прибој, Дани Данила Лазовића, на слици сам са Даниловом супругом Бранком , женом нестварне лепоте и снаге , која је родила четворо предивне деце и била Данилова највећа љубав и подршка, написала је Милица.

Подсетимо, глумац је преминуо је 2006. у 54. години од инфаркта.

Чувени спрски глумац Данило Лазовић оставио је огроман траг у домаћој кинематографији, а његове реплике из филмова и серија су постале легендарне Лазовић се трудио да свој приватан живот сакрије од очију јавности, а покојни глумац је скоро целог живота волео једну жену, своју супругу Бранку. Глумица Милица Милша је раније објавила фотографију са Бранком.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".