Бројни пратиоци су били убеђени да ће љубав овог ријалити пара која је обележила шесту сезону, опстати када се шоу заврши. Међутим, показало се сасвим супрутно. Звездан и Анђела су после изласке живели заједно, а онда је она одлучила да свој живот промени из корена. 

Ова веза је била жестоко осуђивана од стране јавности јер је Зведан од Анђеле старији двадесет и две године. Само неколико дана након раскида, Славнић је почео да осећа самоћу и жељу да се помири са девојком. 

Док Анђела након раскида ужива на Црногорском приморју, Звездан непрестано држи "лајвове" са бившим задругарима на друштвеној мрежи ТикТок и тражи од фанова да му шаљу "гифтове", како би зарадио неки новац. Ипак, један део "меча" посветио је некадашњем цимеру Стефану Радићу Роднију, како би му помогао да се помири са Ђуричићевом.

- Стварно би могао ти да нас помириш. Помири нас брате, ево сви људи причају. Помири нас, помири нас, молим те - понављао је Звездан, те остаје да видимо како ће Анђела реаговати на овај његов апел и да ли ће му пружити другу шансу.

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: