Brojni pratioci su bili ubeđeni da će ljubav ovog rijaliti para koja je obeležila šestu sezonu, opstati kada se šou završi. Međutim, pokazalo se sasvim suprutno. Zvezdan i Anđela su posle izlaske živeli zajedno, a onda je ona odlučila da svoj život promeni iz korena. 

Ova veza je bila žestoko osuđivana od strane javnosti jer je Zvedan od Anđele stariji dvadeset i dve godine. Samo nekoliko dana nakon raskida, Slavnić je počeo da oseća samoću i želju da se pomiri sa devojkom. 

Dok Anđela nakon raskida uživa na Crnogorskom primorju, Zvezdan neprestano drži "lajvove" sa bivšim zadrugarima na društvenoj mreži TikTok i traži od fanova da mu šalju "giftove", kako bi zaradio neki novac. Ipak, jedan deo "meča" posvetio je nekadašnjem cimeru Stefanu Radiću Rodniju, kako bi mu pomogao da se pomiri sa Đuričićevom.

- Stvarno bi mogao ti da nas pomiriš. Pomiri nas brate, evo svi ljudi pričaju. Pomiri nas, pomiri nas, molim te - ponavljao je Zvezdan, te ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati na ovaj njegov apel i da li će mu pružiti drugu šansu.

(Republika) 

BONUS VIDEO: