Некадашња "Звезда Гранда"се огласила на свом Инстаграм профилу о интервенцији коју ће урадити.

- Драги моји пријатељи, сарадници, медији и сви други који поштујете и уважавате мој рад. Желим да вас обавестим о пријему на клинику у Новом Саду. Урадићемо хирушко уклањање (затезање) стомака. Као и уклањање масних наслага методом липосукције. Хвала свима на разумевану за датуме које смо морали да померимо, за период колико ће трајати опоравак. Благовремено ћу вас обавештавати о мом стању као и о отпусту из болнице. Воли Вас Ваш Слоба - образложио је певач.

 

 

Слоба је раније причао о уградњи балона за мршављење, али му није успело. Убрзо је одлучио да га извади: 

- Ја сам радио то уграђивање балона, али ми није успело, баш сам пре неки дан ишао да извадим ту ствар из себе. Почело је јако да ми смета, имао сам горушице и хвала Богу извадио сам. То сам имао неких годину дана, једноставно код мене није успело иако можда неко има добро искуство - открио је певач.

Он има велику жељу да се реши вишка килограма и воли да се посвећује изгледу: 

- Имам веома високе циљеве што се тиче изгледа и мислим да ћу бити заиста упоран као и до сада. Скинуо сам двадесетак килограма, а имао сам 150, то је била катастрофа. Наравно и сада имам вишка, али просто немогуће је за ноћ скинути нешто што се десет година таложило. Желим да средим линију, ето не морам да је доведем до савршенства, али бар до неке жељене тачке - објаснио је Слоба.

 

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: