Анђела Игњатовић познатија као Бресквица синоћ је последња наступила на фестивалу "Мусиц Wеек", али је као и њени претходници на сцени добила чврст предмет у главу, те овог јутра има здравствених проблема.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Бресквица је на свом профилу на Инстаграму обајвила поруку у којој је написала да је веома лоше здравствено, као и да је погођена у главу и у нос током наступа.

Фото: Инстаграм принтскрин/brrrreskvica

 

 

- Драги моји, добро јутро. Ја сам тек сада легла, здравствено стање - катастрофа. Али мислим да сам ипак нешто успела да свима докажем синоћ. Хвала вам до неба што сте до краја остали баш сви и што сте онако са мном певали... Срце ми је пуно. Такође, јако сам и тужна због појединаца који су морали да униште доживљај својим гађањем плесача и извођача разним предметима. Лично ја сам добила једно дрво у главу и један сат у нос, али Боже мој...- написала је Бресквица и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/brrrreskvica

 

 

- Остала сам без ципела, па сам цео наступ певала боса, што ће сигурно да се одрази на здравље, али шта је ту је. А сад се гасим, температура је преузела све - написала је она.

Иначе, Бресквица је одушевила све присутне када је у народној ношњи запевала "Весели се српски роде" и "Ђурђевдан".

БОНУС ВИДЕО: