Кевинову маму Кејт Мекалистер глумила је глумица Кетрин О'Хара (69) коју је публика до 2020. године гледала у серији "Schitt's Creek", серији која је уживала поприличну популарност, али многи гледаоци нису имали појма да је Кетрине мама Кејт из "Сам у кући".

Тачније, изненадили су се када је пред божићне празнике 2020. године Кетрине на друштвеним мрежама одглумила познату сцена у којој у авиону схвати да је Кевин остао код куће и тек тада су гледаоци схватили да је она Кевинова мама. 

А разлог је свакако то што се глумица током ових 30-ак година доста променила.

Фото: Профимедиа

 

Глумицу су сада папараци ухватили у лежерној шетњи са пријатељем Ричардом Е. Грантом, а многи је нису ни препознали. 

Иначе, Кетрине је одрасла у Торонту у великој породици, а комедијом је почела да се бави 1974. године у свом родном граду. Добила је и главну улогу у једном популарном шоу, а крајем 70-их година дала је глас за неколико анимираних филмова. На филму је дебитовала 1980. године, а глумила. 

Улога у филму "Бубимир" обезбедила јој је улогу у "Сам у кући", а недавно је и сама истакла колико обожава тај серијал.

- Обожавам празнично време, са својом децом сам сваке године гледала божићне филмове. Морам да их натерам и да гледају "Сам у кући" такођер - нашалила се глумица недавно и открила да јој се сценарио свидео чим га је добила у руке.

Кетрине је недавно у једном интервју открила  како она и Маколи Калкин, који је глумио малог Кевина, још често разговарају и остали су у контакту те је он често зове мама.

БОНУС ВИДЕО: