Kevinovu mamu Kejt Mekalister glumila je glumica Ketrin O'Hara (69) koju je publika do 2020. godine gledala u seriji "Schitt's Creek", seriji koja je uživala popriličnu popularnost, ali mnogi gledaoci nisu imali pojma da je Ketrine mama Kejt iz "Sam u kući".

Tačnije, iznenadili su se kada je pred božićne praznike 2020. godine Ketrine na društvenim mrežama odglumila poznatu scena u kojoj u avionu shvati da je Kevin ostao kod kuće i tek tada su gledaoci shvatili da je ona Kevinova mama. 

A razlog je svakako to što se glumica tokom ovih 30-ak godina dosta promenila.

Foto: Profimedia

 

Glumicu su sada paparaci uhvatili u ležernoj šetnji sa prijateljem Ričardom E. Grantom, a mnogi je nisu ni prepoznali. 

Inače, Ketrine je odrasla u Torontu u velikoj porodici, a komedijom je počela da se bavi 1974. godine u svom rodnom gradu. Dobila je i glavnu ulogu u jednom popularnom šou, a krajem 70-ih godina dala je glas za nekoliko animiranih filmova. Na filmu je debitovala 1980. godine, a glumila. 

Uloga u filmu "Bubimir" obezbedila joj je ulogu u "Sam u kući", a nedavno je i sama istakla koliko obožava taj serijal.

- Obožavam praznično vreme, sa svojom decom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram da ih nateram i da gledaju "Sam u kući" također - našalila se glumica nedavno i otkrila da joj se scenario svideo čim ga je dobila u ruke.

Ketrine je nedavno u jednom intervju otkrila  kako ona i Makoli Kalkin, koji je glumio malog Kevina, još često razgovaraju i ostali su u kontaktu te je on često zove mama.

BONUS VIDEO: