Репер Стефан Ђурић Раста осврнуо се на очинство и ћеркицу Тару, али и пензионисању једног дана. Са кнедлом у грлу искрено је казао да се боји одрастања његове ћеркице Таре и да не може ни да замисли како би се осетио да се сутра њој деси нешто у школи.

Фото: АТА имагес

 

- Хоћете ли искрено? Нисам смео дубоко да размишљам, што значи да ме је јако уплашило. То је заиста знак да ме је јако уплашило. Нисам смео да замислим те сцене да сутра Тара оде у школу и да се нешто деси. Зато не могу да појмим која је то заиста туга и која су то осећања. Моменат је да сами са собом поразмислимо и видимо где смо погрешили - каже Раста искрено па открива детаље односа који има са Таром.

- Нисам је много размазио, коректан сам јако према њој. Никада се нисам продрао на њу или подигао руку. Чудно ми је што сам ја неко кога она највише поштује. Тај неки мој утицај код ње је велики. То је нешто што неће моћи да се отклони код ње и научио сам да имам само љубав у односу са њом, да тако градим тај однос.

Поносно истиче да му је ћеркица дошла и подржала га на наступу пред београдском публиком.

Фото: АТА имагес

 

- Прошла је, нисте је видели. Неко сам ко не воли да је представља публици. Ако буде био моменат да каже да жели да се бави јавним послом, ја ћу бити први који ће је подржати да то ради. треба да будемо паметни и да она сама одлучи шта жели да буде. Ја увек кажем, она можда сутра буде вајар или сликар, и каже: “Боже који сте ви сељаци”- са осмехом каже Раста.

Истиче да ће сигурно доћи моменат када буде морао да оде у пензију

- Ја уредно плаћам своју пензију, тако да ћу вероватно отићи, када буде време да одем. Радујем се јер код мене није слава нешто што мене испуњава. То људи знају - каже Стефан и додаје:

- Мали Раста сматра да је ово сада исправно и да треба да да публици све што треба. Своје знање из овог посла шоу-бизниса треба да пренесе на млађе људе и на нешто што тек треба да се деси. Много је њих који ће ме наследити на свој начин.

Иначе, репер је недавно скинуо дредове по којима је био препознатљив. Пред београдском публиком се први пут појавио без дредова те су сви били шокирани Растином трансформацијом.

За мене није много необично. Пре пет година када се Тара родила сам се ошишао, то је симболички било. Дредови су нешто што ће сигурно бити моја будућност, а сада ми прија мало промена- завршава Стефан Ђурић за “Блиц”.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".