Миљана је током разговора открила да су она и Зола раскинули  јер јој је он замерио што је улазила у сукобе са Филипом Царем и Далилом Драгојевић.

- Он је причао како му се свиђа што сам ја без длаке на језику, сада ми стално пребацује те свађе. Где је онај Зола, што је рекао да ме воли највише на свету? Јуче ми је претио да ће да побегне, вечерас ми је рекао "Да ли ти планираш да наставиш да коментаришеш?", ја сам му рекла да планирам, онда ми је рекао како ми је све битније од нас двоје и да смо завршили. Испада да је изабрао Цара - открила је Миљана на самом почетку.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја сам јуче имала тај окршај са Царем. Зола има проблем, јер Цар устане када га погоди истина... Позадина целе приче је да се она удала за Дејана због оца, а свашта је радила, наравно да ћу ја то све износити. Никада нисам имала Золину заштиту, очигледно није способан за то, али нисам желела да ме спутава. Рекао ми је да Цар то не заслужује, јер он мене није коментарисао кад је требало. Саму сам себе шамарала, када је Цар рекао Дамиру да ће му је*ати болесну мајку, како би оздравила - наставила је Кулићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Рекла сам да има времена за нашу свадбу, јер је он добар према мени само две недеље, желела сам да се покаже према мени и мом сину. Ево, видиш како се показао. Он кад ме остави, не прилази, а ја кад га оставим, ја сам та пачавра, која га моли - завршила је Миљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".