После 12 година певач Дарко Филиповић ставио је тачку на свој брак.

Ову вест су потврдили и она и он, а певач је признао за домаће медије да га је Јасмина варала са другом, што је шокирало све.

Фото: АТА имагес

 

- Ако је није срамота, нек вам каже прави разлог. Дуго времена ме је варала са, сад већ бившим другом. Треба да је буде срамота, јер су је сви њени ближи одбацили. Као што видите, мени је образ чист и зато не мењам бројеве и не бришем Инстаграм профиле од срамоте - рекао је Филиповић.

Иначе, пре него што су везу крунисали браком, они су се забављали годину и по дана. Љубав су крунисали најпре у цркви Оџаклија у Лесковцу, а потом и спектакуларним слављем у престижном ресторану.

Дарко је Јасмину запросио на Тајланду, а о свадби и њиховом упознавању је тада говорио за домаће медије.

Фото: Инстаграм принтскрин/ jassfilipovic

 

- Јасмина и ја смо се упознали пре годину дана и седам месеци, када сам отишао у аутомеханичарску радњу њеног брата у Нишу, како бих се са њим консултовао око поправке аутомобила. Она се случајно затекла тамо и већ на први поглед ми се допала. Убрзо потом, почели смо комуникацију преко друштвене мреже „Фејсбук“, а после месец дана дружења, почели смо и да се забављамо - рекао је тада Филиповић па додао:

- Већ после првих неколико дана забављања, знао сам да је она особа са којом бих могао да будем на дуже стазе, јер је веома драга и умиљата девојка која не прича много и не досађује, како то многе жене знају да чине. Зато сам, после нешто више од годину дана забављања, одлучио да је запросим, а као идеално место за то одабрао сам Тајланд, где смо домах после Нове године отпутовали - открио је тада Дарко за "Хелло" и признао да је његова просидба изненадила, како његову тако и породицу његове садашње супруге.

Фото: Инстаграм принтскрин/jassfilipovic, Архив Новости

 

Никоме није рекао да ће запросити Јасмину

- Пре него што сам запросио Јасмину, никоме нисам рекао да имам такве планове. Зато су се по нашем повратку са одмора изненадили чланови наше фамилије, моје мама и сестра су плакале од среће, када сам им рекао да са одлучио да се оженим, док је њена мајка у, први мах, била веома збуњена, али је већ после неколико дана била веома срећна.

Они су одлучили да свадбено весеље организује у Дарковом родном граду Лесковцу, а међу 460 званица биле су и многе колеге популарног певача.

- Одмах по повратку са Тајланда почели смо са организацијом свадбе. Првобитно, желели смо да судбоносно „да“ изговоримо у Београду, али пошто је већина гостију са југа Србије, схватили смо да је много практичније да све организујемо у мом родном крају - рекао је тада фолк певач, који се тада са Јасмином потрудио око свих детаља.

- Било нам је битно да све буду лепо, са укусом декорисано, што смо и постигли, али и да храна и пиће буду нешто ексклузивнији, па смо вина углавном доносили из иностранства. Такође, са великом пажњом смо одабрали и тоалете. Моја супруга је, по препоруци пријатељице, наручила венчаницу у Скопљу, коју је једна модна креаторка из Турске шила по њеној мери. С друге стране, ја сам носио одело које је Бошко Јаковљевић креирао, а чији је власник из Лесковца.

Пошто су са великом љубављу организовали свечаност, на којој су озваничили своју љубав, сви гости су се одлично провели, а весеље је трајало пуних дванаест сати.

- Тог дана, како обичаји налажу, отишли смо у Ниш по Јасмину, а потом је свадбена поворка кренула ка Лесковцу. Тамо смо се, најпре, на вечну љубав заклели пред Богом у цркви Оџаклија, а после грађанског венчања, у ресторану „Парк“, уследила је забава. Први плес смо одиграли уз песму Брајана Адамса „И До Ит Фор Yоу“, а после блока забавњачких хитова, уследила је народна музика. Одлучио сам да ангажујем бенд из Лесковца „Бумеранг 016“, који је одушевио све моје колеге из Београда. Међу њима су били Милица Тодоровић, Славица Ћуктераш, Лепа Ђорђевић, Дарко Лазић и многи други. Сви они су певали, а власник ресторана нам је изашао у сусрет и дозволио нам да останемо колико год желимо. Сви гости су се одлично провели, јер је тог свечаног дана атмосфера била јако весела, али није разбијена ниједна чаша нити се догодио ни најмањи гаф. Заиста нам је било прелепо- рекао је тада Дарко.

 

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".