Беки Бекић ужива у складном браку са супругом Надом који траје невероватне три деценије, а певач тврди да у њиховом односу никада није било трзавица на шта је поносан. Због тога је сигурно један од оних који са великим правом могу одржати лекцију младима о љубави и компромису.

- Јао, брак је… Мора човек да буде толерантан и да буде свестан да постоје грешке са обе стране, али њих не треба примати к срцу и не треба их памтити. Један је живот и треба га достојанствено и људски проживети. Жена и ја се никада нисмо посвађали за 30 година, то је више била нека расправа само око деце или посла. Ипак увек дођемо до решења и одговора ко је у праву. Нема тога да ја знам да сам погрешио али хоћу да будем у праву и то је то, као ја сам мушкарац и не дам да жена буде у праву- тога нема. И никада није тешко да се каже извини - објаснио је Беки.

Фото: АТА имагес

 

Бекићева и Надина прича почела је у кафани у којој је наступао годинама и прави је доказ оне чувене да љубав на први поглед ипак постоји.

- Никада нисам размишљао да ли постоји нека боља од моје супруге јер чим тако размишљаш или погледаш другу у смислу да желиш да будеш са њом значи да своју жену не заслужујеш. Још док сам био клинац отац ми је говорио да водим рачуна и да не дозволим да ми друге очи кажу да је вредело оно што је било поред мене. Увек човек после развода укапира да је погрешио и да је та особа отишла код другог јер су му те друге очи показале да је то ипак вредело- испричао је певач који је и данас захвалан својим родитељима на правим и ситинским вредностима које су му усудали још као дечаку.

 Ипак, оно што је многима привукло пажњу је што певач не крије да се и дан данас чује са бившим љубавима.

- Треба бити свестан са ким улазиш у брак, јер људи се данас жене да би се оженили! Ја сам данас са својим бившим девојкама добар пријатељ, никада нисам оставио затворена врата. Нисмо могли даље али смо пријатељи и жена и то не замера, као ни ја њој, па имала је момке пре мене (смех)- истакао је Бекић, који се својевремено присетио првог сусрета са својом драгом.

-Сваке суботе је долазила на моје наступе, а ја сам познавао њену сестру, али ја Наду никад нисам видео… Она је долазила ту једно четири, пет година док сам радио нон-стоп деведесетих, увек је долазила и са момком и једне ноћи сам дошао раније на посао и видим Наду седи за столом са друштвом и питам колегу: „Ко је она девојка?“, он ми каже да је то Нада. Само сам му одговорио „Њу ћу оженити“, осетио сам тако неку енергију. Након тога смо се забављали годину.

(Гранд)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".