Ана је из корена променила живот откако је постала мајка, а открила је како се проводи на одмору.

- Ово је дефинитивно најбоље летовање у мом животу. Син јесте мали, али обожава море, а највише воли да је у води. Купамо се сваки дан у Јадрану, шетамо се плажама, мазимо, љубимо, једноставно уживамо. Тачно зна ујутру кад се пробуди да следи уживанција на плажи и одмах гуче, маше рукицама да што пре кренемо до мора.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/ana_korac

 

Често на друштвеним мрежама покажеш партнера, али му сакријеш лице. Због чега и даље не желиш да се зна ко је отац твог детета?

- Свесна сам да сам ја део јавне сцене, али мој изабраник није и не жели то да буде. Због разних спекулација, лажи и нагађања успем да га наговорим да бар на мрежама покажем оно што су ми приоритети, а то је породица. Не кријем ништа, онај ко треба то и зна. Да ли ја некоме треба нешто да доказујем - не. Приватност нема цену и ја поштујем жељу мог партнера, покажем онолико колико сматрам да је довољно.

Кажеш да се залажеш за праве вредности, али умеш и да обајвиш неку провокативну фотографију, па си због тога на мети.

- Да разјаснимо и то. Ни на једној фотографији нисам провокативна, већ насмејана и срећна што свакоме желим да буде. Прочитала сам негде да сам показала доњи веш. На пример то је лаж. Показала јесам, али купаћи костим. Због чега људи желе да окрену ствари и да ме прикажу у лошем светлу, то је питање за њих. Јако је ружно и некултурно деградирати јавне личности у лошем контексту. Много пута сам на својој кожи осетила неправду и понижење ничим изазвано.

Да ли ти недостаје стил живота који си живела?

- Наравно да не. Има ли шта лепше од тога да у мојим годинама пронађеш човека са којим желиш да дочекаш старост и да се плод те љубави сваки дан буди уз вас. Увек сам искрено и отворено одговарала на свако питање јер немам шта да кријем. Волим да изгледам лепо, тренирам, водим рачуна о исхрани и најважније бринем о детету и породици. Не могу да ми недостају изласци, путовања јер све то имам и сада само са особом коју волим.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".