Манекенка Данијела Димитровска увек је насмејана и позитивна, а сада је проговорила и о проблемима са којима се сусрета.

Данијела открива да се са насиље преко друштвених мрежа сусрела још давних дана, па истиче како се изборила са тим периодом, те да је данас не погађају такве ствари:

- Сусрела сам се и превазишла, од 14. године сам у медијима, и на националној основи, и физички изглед. Научила сам да разумем те људе, стварно ми је жао, јер тим људима треба врста помоћи нека, причом са родитељима решавамо то, они су старији и искуснији, ја сам заиста ту била доста била привржена, и данас је тако, и трудим се и да са дететом градим такав однос, родитељи су најискренији пријатељи.

Она истиче да редовно посећује психолога и да и данас има терапеуткињу, која јој је на брзом бирању на телефону.

Фото: ATA имагес

 

 

- Ја код психолога идем од почетка своје каријере, имам своју терапериткињу, морате да имате једну неутралну особу, која ће да буде ту, и најмрачније моменте да јој кажете, без осуде, али да те врати на прави пут - прича Димитровска.

Након развода од водитеља Огњена Амиџића, Данијела је истакла сада колико јој је тешко било да донесе одлуку да стави тачку на брак:

- Тешко је то, у том моменту схватате да се растајете од једног дела свог живота, свако ко вам дође у живот, је део вас, пролазник на улици, у том тренутку сам схватила да сам се растајала од неке себе, коју сам превазишла, али када схватите да је то превазиђен део, онда се радујете оном што долази - рекла је о разводу.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: