Иако се завршила Задруга 6, она је још увек актуелна, те се и даље распредају догађаји који су се збили. Тако је било и током последње емсије "Народ пита" где су гостовали Марко Марковић и Ана Ћурчић. Они су дискутовали о Ани Ћурчић, а Ана је открила шта зна о наводном позиву између Звездана и Ане. 

-  Неца је цео спет догађаја направио како он желим. Ми ништа нисмо урадили, поготово не Неци, то је будалаштина. Мени је ту Ана контрадикторана. - рекла је Жана.

- То је било јер сам ја шетао са Нецом, а људи су говорили да ће бити питања - додао је Марко,.

- Наша намере нису биле лоше, а Марка сам ја зезала - рекла је Жана.

- Ани глас не могу да чује, када је ушла сви смо били уз њу, а она је након неког времена саму себе демантовала. Она је таква, правила од себе нешто - рекао је Марко.

- Ма то је фолирант, она да је другачије поступила, све би било другачије за њу, а да је радила како треба ништа не би било. Она је тринаест година ћутала, а сада као на националној телевизији кренула да прича о томе, нема смисла. Најлакше је по бившем, бившој пљунути - додала је Жана.

Фото. Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Она није могла да се сети једне лепе ствари из тог односа - рекао је Марко.

- Где је била кума тих тринаест година, када се дешавало. Са ким је Ана, са Ацом или Звезданом? Мени није чудно, ја све знам, а пресмешно је све. Ја сам сигурна да Ана воли Звездана, она би опет била са њим, а Аца није тип са којим би она била. Мени би она била шмекер да призна то, али када каже како јесте није проблем. Мени да је бацио овал, ја бих му бацила два. Она и да је са Ацом у било каквом односу, она би се вратила Звездану. Она је навикла на Звездана таквог, тако су навикли да функционишу. Мени није искључено да су Анђела и Звездан раскинули јер се он чуо са Аном, знам да ће ми се Зорица наљутити, а нас две смо у добром однос, поздрав за Зоку. То нису бајке, ја сам данас причитала да су Ана и Звездан у комуникацији - рекла је Жана.

- Она је мени рекла све шта ће се десити и како - рекоа је Марко.

- Она се надала моменту када ће он њој да каже извини и да се помире, а мени је замерила када сам је рекла да ће Звездан можда да се заљуби у Анђелу - рекла је Жана.

БОНУС ВИДЕО: