Иван Маринковић, популарни ученсник ријалитија из првог брака има ћерку коју је добио са певачицом Гоцом Тржан. Након ћерке остварио се и улози оца дечака којег је добио са Миљаном Кулић.

Иван и Миљана су су упознали и зближили у једном ријалити формату и након емотивне везе добили сина Жељка.

Нажалости, отац и син се нису виђали и мали Жељко одрастао је без оца све до прошле године, кад су Иван и Миљана ушли у Задругу, а ту је већину времена проводио и преслатки Жељко.

Један од најгледанијих снимак из те сезоне Задруге јесте сусрет њих двојице, где је Иван себе и представио као његов тата.

Миљана и Иван су због сина закопали ратне секире.

Малени Жељко га је лепо прихватио, а колико се лепо слажу, говори и то да је дошао код њега у Београд на неколико дана.

Иван се похвалио на Инстаграму фотографијом дечака који се игра са играчкама, док иза њега стоји кофер и ствари како би код њега провео викенд.

Фото: Фото:Принтскрин/ Инстагрм/иванмаринковиц79_оффициал

 

- Драго ми је што сам се измирио са Маријом и Миљаном јер је то предуслов да имам контакт са Жељком. Поред себе имам жену која никада ни у једном тренутку није одузимала мени право да имам било какав контакт. Миљана има свој живот, ја свој, дели на неких 300 километара, али хвала Богу није то ништа предалеко, можемо да се виђамо Жељко и ја. Ту су викенди, расупсти... У "Задрузи" су постављани добри темељи за наш однос - причао је Иван.

Иван је по изласку из Задруге открио да је ступио у контакт са ћерком Леном из брака са Гоцом Тржан.

Он није желео да прича о детаљима, али је рекао како је наводно све у реду и да су се чули.

Тим поводом домаћи медији ступили су у контакт са певачицом, али она није желела да износи детаље.

- Стварно извините, али ја не могу о томе да причам, то су приватне ствари. Не бих откривала те детаље, а и немам овлашћење од стране своје ћерке да причам о томе, то је њен приватан живот - искрена је била Гоца.

Фото: В. Данилов/ Принскрин/Јутјуб/Портал Информер

 

Подсетимо, Гоца је у више наврата о одласку од бившег мужа јавно причала, те истакла да је ту било много проблема, али је недавно, након више од десет година од разлаза, отворила душу о проблемима у браку са Маринковићем, али и разлозима због којих је на њихову љубав стављена тачка.

- Развели смо се јер је он један нерадник који се коцкао и прокоцкао је сву моју уштеђевину. Развели смо се јер се пропио. Развели смо се јер ме је понижавао и у тренуцима пијанства правио сцене, што могу да посведоче многи наши пријатељи - признала је Гоца Тржан

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".