Глумица Анђела Јовановић и атлетичар Михаил Дудаш своју везу су крунисали венчањем, а прославу су уприличили на једном салашу у Крчедину, чему су присуствовали породица, најближа родбина и пријатељи.

Грађанско венчање и свадба били су у природи међу зеленилом, поред Дунава, а иако су младенци држали своје венчање у тајности, захваљујући Инстаграм објавама њихових званица, могли смо да завиримо у бајковит амбијент, али и да видимо поједите детаље.

Млада је блистала у белој дугој корсет венчаници с дубоким шлицем, дугим велом и огромним бидермајером од разнобојног цвећа, док је младожења носио црно одело и белу кошуљу, а посебно је занимљив детаљ који је носио на глави у виду венца.

 

 

Овог пута, огласила се и Анђела, па је са својим пратиоцима поделила на Инстаграм профилу до сада невиђене фотографије са свог венчања.

- Љубав је све, без љубави све је ништа, 17.6. Једног лепог дана смо се подсетили да после кише увек дође сунце, како је дивно делити љубав са онима које волиш и колико је живот заправо леп. Хвала вам свима што сте својим осмесима, дивном енергијом и неизмерном љубављу, били ту уз нас. Волимо вас. Ваши младенци, Анђела & Михаил - поручили су голупчићи на Инстаграму.

Као што можемо приметити, младенци су уживали на свом свадбеном весељу, а нису изостале ни емотивне и дирљиве реакције њихових родитеља.

БОНУС ВИДЕО: