Урош Ћертић венчао се данас у Београду са својом изабраницом Дајаном. Вечити нежења, како су га многи називали, каже да је након непуна два месеца одлучио да ожени 13 година млађу фитнес инструкторку из Новог Сада.

- Првог маја смо Дајана и ја ступили у контакт до шестог смо се већ заљубили. Нашли смо се у Новом Саду и тада смо и започели везу. После три сата сам јок рекао да сам спреман да је оженим. Она ме је изненадила јер ми је објаснила како је знала чим ме је упознала да ћу ја бити њен муж - каже каскадер за "Информер".

Ћертић признаје да је згодну Дајану која ради као фитнес инструкторка у Новом Саду верио одмах после месец дана везе:

- На месечницу, шестог јуна сам је верио. Нисам хтео много да чекам и данас смо се венчали.

Фото: Инстаграм принтскрин/ukicertic011

 

 

Урош није желео да прави велику свадбу већ је након грађанског венчања посетио један ресторан у самом центру града где су и прославили.

- Урадили смо то у кругу породице нисам правио ништа велико. Нервира ме када на свадбе дођу неки рођаци које само тада видим и никад више. Дођу да би нашли неку замерку. Нама је лепо уживамо у нашој срећи.

Каскадер је својевремено за Информер коментарисао да се никад неће оженити међутим због фитнес инструкторке из Новог Сада је променио мишљење:

- Причао сам да се никада нећу оженити, али када сам њу упознао све се променило. Дајана је узела моје презиме пресрећан сам што сам имао срећу да је упознам! 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: