Лаганим, али сигурним корацима, од учешћа у "Звездама Гранда" до данас Надица Адемов изградила је музичку каријеру на којој би јој многи позавидели. Данас важи за једну од најтраженијих певачица на естради, а осим свог талента за њен успех заслужна је и подршка породице.

Иако су ретки моменти када се са родитељима појављује у јавности, Надица је једном приликом објавила фотографију својих родитеља Џулијана Адемовог и Џемиле Бекир, па се емотивном поруком обратила својој мајци.

- Моја краљица данас слави свој рођендан, а славимо га и ми са њом. Хвала ти на свему што си учинила за нас, дала си све да нас усрећиш и направиш успешним. Могу ти рећи да си успела у томе. Воли те твоја ћерка - поручила је Надица једном приликом својој мајци путем Инстаграма.

Фото: Инстаграм принтскрин/ademov_nadica

 

 

Подсетимо, певачица Надица Адемов открила је да је у другом стању и да чека прво дете са својим изабраником, за којег кажу да је милионер. Надица већ неко време ужива у вези са њим, а недавно су сазнали да она носи девојчицу, због чега су бескрајно срећни.

Иначе, пре ове романсе, Надица је имала један буран период, и тада се спекулисало да је се породица одриче због везе са старијим мушкарцем.

Фото: АТА имагес

 

 

Једном приликом је говорила и о заједничком животу са старијим музичарем Далибором Станојевићем, који има троје деце и два брака иза себе, а који је чак завршио и иза решетака. Тада се осврнула на приче да је се породица одрекла управо због ове љубави.

- Истина је то што се писало, али сада сам у добрим односима са својим родитељима. Сада је све у најбољем реду - рекла је Надица тада.

БОНУС ВИДЕО: