Да је Шавији нанео повреде званично је осумњичен Стефан Карић који је 30 дана био у притвору, а онда је пуштен на слободу.

Стефанов адвокат Горан Карадаревић причао је о Карићевој могућој казни и том приликом открио да му због наношења тешких телесних повреда прети казна затвора и то до пет година.

- Видећемо какав ће бити исход... Ако се све докаже везано за повреде, казна је од шест месеци до пет година затвора. Он се добро осећа, спреман је на све ово што га чека у наредном периоду - говорио је тада је Стефанов адвокат.

Фото: АТА имагес/Профимедиа

 

 

Након што је изашао из притвора Карић ужива у животу пуним плућима што је изазвало гнев у јавности, те су се догодила и свакодневна препуцавања између Османа Карића, Стефана и Шавије.

Стефан спорни догађај није много коментарисао, већ је изјавио да је тог дана дошло до узајамног кошкања и да ће суд донети одлуку ко је крив за све што се десило Наташи.

Сада је испливао снимак са свадбе где се догодио окршај који ће епилог добити на суду.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: