Певачица Славица Ћуктераш пријавила је новосадској полицији бившег супруга и бившег голмана Владимира Аврамова наводно због претњи које јој је упутио.

Владимир се тренутно налази у иностранству, а када се врати биће саслушан и наводно ће му бити изречене хитне мере забране приласка. Уколико се докаже да је Владимир крив, њему наводно прети казна затвора до годину дана, или новчана казна.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Она је пријаву поднела јуче, након што јој је Аврамов у више наврата слао претеће поруке, а повод је наводно спор око старатељства над дететом - каже извор за домаће медије.

Новинари су контактирали певачицу, али она није желела да прича о овој теми:

- Немам коментар. Нећу то коментарисати, не, не... Надам се да ме разумете - рекла је певачица у краткој изјави.

Певачица је у јануару 2020. потврдила да се развела од Аврамова. Како је тврдила они су због кћерке Викторије остали у одличним односима.

Ћуктерашвоа је прошле године чак на друштвеној мрежи Инстаграм објавила снимак са бившим супругом, па се спекулисало да ће између бившег пара уследити помирење.

Фото: Инстаграм принтскрин/cukterasslavica

 

 

- Је л' морам да се вежем у твом ауту? - упитала је Ћуктерашова провоцирајући уз осмех, а бивши јој је одговорио:

- Мораш. У ствари не мораш - "сажалио се" Влада, такође уз осмех. Уз видео, Славица је написала и признала у свом духовитом стилу:

- Како каже бивши муж.

Славица је од почетка везе, са сада већ бившим мужем Владимиром Аврамовим, није експонирала њихов однос, те чак ни када су се венчавали није било могућности да се фотографише њихова церемонија, већ су то урадили у потпуној тајности.

 

Подсетимо, иако је већ неколико година прошло откако живи сама са ћерком, Славица није нашла нову љубав.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: