Николина је поднела тужбу против бившег свекра Виктора Ристовића са којим води медијски рат, али рат и око имовине још од прошле године. Иза Видоја су остале две ћерке из два брака. Званична имовинска расправа још увек  није почела.  

- Николина не зна због чега ниједан судски процес у Србији није почео, нити када ће се то догодити. Она је свекра тужила и за клевету. С друге стране, у Хрватској је он у октобру прошле године поднео тужбу против ње, тражио је забрану промета некретнинама, како не би могла да прода кућу коју су она и Видоје градили, јер и за то тврди да је он слао новац, што је она демантовала. Одржана су шест, седам рочишта и ту тужбу је изгубио - каже саговорник за Курир.

Водитељка жели да она и њена ћерка добију од имовине оно што им по закону припада, али Виктор не жели ништа да им да. 

 

 

- Она не може делити моју имовину! Како би она делила моју дедовину? Наследио сам кућу у центру града, 18 станова у Цвијићевој. То је било одузето мом деду и враћено је мени. Наследио сам и гробницу од мрамора и бронзе на Новом гробљу која вреди пола милиона евра. И сада, како би она могла да дели са мном имовину мога деде и оца, моје мајке? Шта ће она делити, ја ништа не разумем?! Све се води на мене - изјавио је Миша раније.

- Нећу ваљда дозволити да антиквитете које је он волео да она носи у Хрватску или да развлачи овде и продаје их. Он их је волео и куповао их је, али не с њеним новцем, него с мојим - додао је.

Према речима Николининог адвоката, Видоје је имао властиту имовину: 

- Та имовина нема везе с имовином његовог оца. Не само да сам сада адвокат Николине Ристовић него сам у протеклих годину дана и сарађивао с покојним Видојем и имам сазнања о његовим пословним активностима, а које немају везе с породичном имовином. Имамо информације код кога и где је та имовина - изјавио је тада Николинин адвокат Силвије Храсте за хрватски РТЛ.

БОНУС ВИДЕО: