Живот Деми Мур био је у фокусу јавности посебно због брака са 15 година млађим колегом Ештоном Кучером, са којим је била од 2005. до 2013. године.

Њихов брак се распао под блицевима папараца, док су таблоиди редовно извештавали о глумчевим стварним и измишљеним аферама са младим манекенкама и проблемима његове супруге са алкохолом и наркотицима, који су је крајем 2012. и одвели на рехабилитацију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Након развода, Ештон је отпутовао у планинске пределе како би се изборио са читавом драмом која је тада настала. Медији су преносили да је недељу дана био удаљен од свих и свега, док је Деми истицала да се једва борила са последицама његовог понашања у браку. О детаљима њиховог односа, Деми је писала у мемоарима "Инсиде оут боок" и никада није крила да ју је супруг варао. Међу његовим љубавницама биле су познате даме - Бритни Џонс и Сара Лил.

Ипак, глумица је једном приликом открила да је радила одвратне ствари како би му удовољила, иако то није желела. Када јој је Ештон затражио се*с у троје, глумица је пристала.

- Хтела сам да му покажем колико забавна и одлична могу да будем, али знам да је то била грешка - рекла је Деми.

Између осталог, она је открила да јој је Ештон тражио да уринира по њему, а та пикантерија направила је општу пометњу у јавности.

- Било је то толико понижавајуће и одвратно, још имам трауме због нашег односа - рекла је глумица.

Вести о прељубама, се*су у троје и уринирању су постале мање важне откако је Деми у својој књизи изнела нове детаље односа са Кучером. Она је навела да је Ештон манипулатор и "човек који је психички злостављао жену".

Деми је открила да је глумац намерно јавно делио њене интимне фотографије само како би је обрукао у јавности. Такав је случај са чувеном фотографијом на којој је она само у белом доњем вешу, а за коју је Кучер тврдио да је шала.

Глумица је истакла да је то био његов начин да се обрачуна са њом када би претерала са алкохолом. Када би се напила, он би поделио неку од срамотних фотографија.

- Било је то врло збуњујуће. Он ме је подстицао да пијем, али кад бих претерала, дао би ми до знања како се осећа показивањем фотографија попут оне на којој сам наслонила главу на WЦ шољу вече пре.Чинило се као шала, али заправо ме је осрамотио - рекла је она.

Ештон је фотографију на којој је Деми у доњем белом вешу објавио уз речи "Шшшшш, немнојте рећи женици", због чега су њихови фанови дословно побеснели. Таква реакција људи натерала је Кучера да се оправда.

- Хајде да се мало смиримо. То је бикини, а не доњи веш, јасно ми је да су се људи збунили. Пеглала је моје панталоне, фотографисао сам је и питао смем ли да објавим.

То је стварно добра гуза, стварно добра гуза. И људи су је видели. Па, гузе можете видети на плажи - објашњавао је.

Деми је истакла да је пре објављивања књиге обавестила Кучера о свему што је написала. Између осталог, глумица је признала да се одала алкохолу након спонтаног побачаја.

- Хтела сам да будем та девојка. Она која може да попије чашу вина током вечере или да пије текилу на забави. Мислила сам да и он то жели. Покушала сам бити то, забавна, нормална девојка - рекла је.

Деми Мур је пре Ештона била у браку са Брусом Вилисом, који је у то време већ био изграђен као глумац. Након само три месеца забављања, пар се венчао у Лас Вегасу. Иако су се развели, остали су добри пријатељи и имају три ћерке. Провели су заједно тринаест година.

Међутим, успех на пословном плану пратио је болни период у личном животу. Мајка јој се разболела од рака и одмах након њене смрти, Брус Вилис и она решили су да се разведу.

- Оно што ћу вам рећи можда звучи смешно, али ја сам веома поносна на наш развод. Мислим да се Брус испрва плашио да ћу нам загорчати растанак, да ћу реаговати бесно или изнети нека друга лоша осећања која сам покупила у нашем браку.

Ипак, ни он ни ја нисмо ништа слично урадили. Нисам имала ни најмању намеру да поновим деструктиван образац својих родитеља који су мене и мог брата користили као своје пионе - писала је Деми.

Када је имала само 15 година Деми је прошла кроз ужасан период јер је била жртва силовања. О том болном и тешком искуству испричала је такође у мемоарима "Инсиде оут". Са само 15 година, Деми је дошла у хотел у ком је живела са мамом, а у соби је затекла старијег мушкарца који је имао кључеве од њихове собе. Тада ју је силовао, а онда признао да је платио глумичиној мами 500 долара како би спавао са њом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

- То је било силовање и поражавајућа издаја када ме је тај човек упитао: "Какав је осећај када те рођена мајка прода за 500 долара?" - написала је она у својој аутобиографској књизи.

Амерички медији су открили идентитет мушкарца који је силовао глумицу. Наиме, реч је о Базилу Думасу, познатијем као Вал Думас, богаташу грчког порекла који је држао популарни ресторан и клуб "Кавез лудила".

Ипак, за Деми правда није могла бити задовољена, јер је Базил преминуо 1997. године. Годину дана након што је силована, Деми је напустила мајку, отишла у Холивуд и постала велика звезда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".