Глумачки пар Ана Софреновић и Драган Мићановић у браку су били пуних 13 година, а важили су за складан пар, који се забављао годинама пре стајања на "луди камен".

Због једног детаља, њихова свадба је била јединствена.

Ана и Драган одлучили су да се венчају само у присуству родитеља, а матичарки су тражили да до склапања брака дође - тачно у поноћ, како се и догодило. О овом њиховом потезу се дуго причало, да би мало потом на свет дошла њихова прва ћерка Ива, а шест година касније и друга, Лена.

После бомбардовања 1999. године Драган је са породицом отишао у Лондон, где првих шест месеци није могао да нађе посао. Пошто су потрошили сав новац, мало му је фалило да се пријави да буде перач прозора, како је открио једном приликом. Убрзо је остварио улоге у британским остварењима, као и његова супруга, омогућивши најближима пристојан живот, али су одлучили да се врате у Србију.

Фото: Петар Милошевић

 

 

2011. године Мићановић се развео од супруге, али су, за разлику од већине парова који се одлуче на исто, остали у одличним односима и наставили да сарађују, да би две године касније су снимили и рекламу за једну банку. Говорили су како им се љубав угасила, али да су остали веома блиски.

Глумица је својевремено признала да је после краха брака доживела нервни слом и пала у депресију, али се са проблемима изборила и сада успешно наставља са радом на својој богатој каријери.

Фото: Танјуг/Димитрије Гол

 

 

- У животу сам се највише борила за ствари у које сам веровала као што су искреност, снага, аутентичност, тачност, откриће новог... Нисам увек била успешна у томе, али борба и није да увек успете. Живот је састављен и од лепих и од ружних тренутака. Да нема тешких, не бих знала да је то живот. Једна од тежих фаза је била депресија. Још сам ту, тако да мора да сам изашла јача. Прошла сам добар дрил, оснажила сам и доста сазрела. Имало је пуно везе са сазревањем и не мислим на године, мислим на то да животне фазе не теку увек са годинама - рекла је пре неколико година глумица за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: