Ивана Банфић, певачица чији су глас обожавали сви из региона, данас живи далеко од очију јавности и гламура. На врхунцу каријере била је током деведесетих, као неприкосновени извођач денс сцене, а онда је порок узео под своје.

Док је Ивана на пословном плану низала успехе, у приватном животу доживела је велика разочарања. Како би их пребродила и наставила даље, утреху је потражила у алкохолу, пишу домаћи медији.

Наиме, Ивана је у браку била 12 година са Робертом Магићем, али уследио је развод. С том чињеницом дуго није могла да се помири. Постајала је свесна да је алкохол све више узима под своје и 2005. године се пријављује на клинку за одвикавање. Испоставило се да бољу одлуку није могла да донесе, јер је успела да преброди тај тежак период, преносе медији.

 

 

И не само то. Поново је заволела, истичући да је срећу пронашла у свом дугогодишњем партнеру Круну Ладишићу. Венчали су се у тајности, јер нису желели да тај дан буду окружени медијима. Потом су уследиле најрадосније вести за Ивану - остала је у другом стању. За њу је једна од највећих жеља била да се оствари у улози мајке, међутим, дошло је до спонтаног побачаја.

- Било је тужно, болно прихваћање свега тога, али ја сам борац и прихватила сам све што се догодило. Исплакали смо се, отишли на ходочашће до Марије Бистрице. Пешачили смо 64 километра и тамо сам запалила свећу за ту малу душицу. У молитви сам пронашла мир - рекла је својевремено Ивана, која је родила сина Јана у 37. години.

 

 

Наглашава да је целу другу трудноћу провела у страху, али да је имала велику подршку супруга.

- Суочила сам се са другом трудноћом, а потом и великим страхом да се не понови исти сценарио. Но, ево га, хвала Богу, жив је, здрав, срећан и весео. Срећна сам и захвална на том великом дар - рекла је певачица.

И даље изгледа феноменално, а изгледа да не намера да се врати музичкој професији у потпуности.

Свој мир са супругом поронашла је у месту које се налази 11 км од Петриње - Старој Дренчини, где се пар пре неколико година преселио. И сада уживају у сеоском начину живота. Такође, саставни део њеног живота су и путовања.

 

 

- Желели смо као породица промену и да испробамо другачији начин живота од урбаног стила живота. Супруг и ја волимо природу и некако нам је то спонтано дошло. Кренули смо у нову авантуру, живот на селу. Преуређујемо старо сеоско имање и тамо живимо. Није можда тако једноставно и бајковито како се чинило - рекла је пре неколико година за хрватске медије.

И уз то додала да се сусрела са многим новим искуствима, откако је започела другачији начин живота.

 

 

- Грејање на дрва, смрзавање воде из бунара и још доста нових искустава са којима се до сада нисмо сусретали. Лепо је и мирно. Нова средина, нови људи, нова пријатељства. Све је то забавно и ново - рекла је једном приликом.

Ивана често на свом Инстаграм налогу дели фотографије, а на њима се види да је њен дан прилично испуњен сеоским пословима, који је, како каже, много опуштају и испуњавају.

БОНУС ВИДЕО: