Млада глумица и ћерка чувеног глумачког пара, Драгана Гагија Јовановића и Бранке Пујић, Анђела Јовановић, је изговорила судбоносно "да" свом вишегодишњем изабранику, атлетичару Михаилу Дудашу.

Анђела и Михаил нерадо говоре о приватном животу, а када је у јавност процурила вест да планирају венчање, Јовановићева је кратко прокоментарисала:

Фото: Инстаграм принтскрин/tamaradragic

 

 

- Тачно је да се удајем, али сам тужна што је то неко мени близак открио јер сам желела да то сачувам од очију јавности. Хвала на лепим жељама, али о приватном животу не желим да причам - рекла је Анђела тада за "Блиц".

Љубав се родила у Лондону

Анђела и Михаило у вези су нешто мање од три године, а исто толико живе заједно. Свој заједнички живот почели су да граде у Лондону, где су обоје завршили мастер студије.

- Знамо се доста дуго, а званично смо се упознали пре неколико година. Претпрошле године био сам гост у једној емисији у којој је Анђела гостовала дан пре мене. Недуго након тога желео сам да видим како је прошла емисија, вратио сам ону са Анђелом и, одгледавши је до краја, схватио колико је шармантна, лепа, паметна, симпатична. Одлучио сам да јој пошаљем поруку, питам како је, шта ради - испричао је Михаил Дудаш за Глорију и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Тако је почело наше дописивање, чули смо се и договорили да одемо на кафу у Лондону јер сам тада морао да кренем тамо на мастер. Потом сам предложио да та кафа буде и раније. Када смо се видели, одмах, на прву лопту, скапирали смо се и започели нешто што траје.

- Михаил ме је позвао на кафу у Лондону, али није он померио то виђање на раније него ја. Рекла сам му: Ако ћеш да чекаш до Лондона, онда нећемо ни да пијемо кафу. Тако смо се нашли раније - истакла је Анђела једном приликом.

Веза далеко од очију јавности

Млади пар вешто избегава медије и истичу како воле да чувају приватност за себе. Ретки су тренуци када говоре о приватном животу, а једном приликом се Анђела дотакла теме свађа у вези, о чему је више говорила у емисији "Балканском улицом".

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми се свађамо тако што све идемо из позиције љубави. Никада ми се то није десило. Никада се ни са ким нисам тако свађала осим са Михаилом, а то је свађа пуна поштовања, да се никада не изговори ништа ружно. Он ме је научио. Каже: Чекај, љубави, је л’ смо се договорили да не може то...“. Онда направимо некако као дебату, брзо прође. Ја више проблема правим него Михаил. Он је све супротно: он је најнеразмаженија особа коју сам упознала. Њему ништа није тешко ни за кога, поготово не за мене да уради, док ја умем да будем мало критична, али мењам се - испричала је Анђела у “Балканској улици”.

Анђела Јовановић: "О Михаилу сам могла само да маштам и сањам"

Још један моменат када се млада глумица "отворила" и са јавношћу поделила детаље њиховог односа десио се недавно:

- Уживам у свом односу са Михаилом већ две и по године. Предивно нам је. У самом старту смо ушли у равноправан партнерски однос, где смо се препознали и постали целина. Имам осећај да се познајемо цео живот. О томе сам могла само да маштам и сањам, о тако чистој вези у којој нема никаквих рачуна и агенде. Постоји само искрена, чиста и за мене права љубав. Она траје, сваког дана расте и мења се, има своје метаморфозе, али је све јача и јача, искренија и дубља - каже о свом партнеру ћерка Гаге Јовановића и Бранке Пујић.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је још додала, она и Михаил, све решавају заједно и у вези са њим се осећа више него савршено.

- Поента нашег односа је да све решавамо као партнери и учимо да се мењамо на боље. Желим да будем одговорнија и јача, да бих га задивила и пружила му оно што он пружа мени. И обрнуто. Михаил је романтичнији. Има своје начине да ме изненади. Поред њега се осећам као жена, али и као људско биће. Не осећам се заробљено и неисказано. Ја цветам у том односу, обоје цветамо, заливамо се и хранимо да будемо што бољи - испричала је млада глумица.

БОНУС ВИДЕО: