Теодора Џехверовић је, пре неколико година, била учесница ријалитија "Задруга", где је започела везу са Анђелом Ранковићем. 

Фото: Инстаграм принтскин/ Zadruga Official

 

 

Међутим, оно што је у том тренутку био проблем јесте што је она већ имала дечка, из Пореча, за кога данас тврди да је био њена највећа љубав. Ни годинама касније, она не престаје да се каје што га је преварила.

Фото: Инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

 

- Жао ми је што нисам могла да му објасним како сам се заиста истински осећала у свим тим тренуцима. Искрено се надам да ће му неко послати емисију, зато што нисам о томе јако јако дуго, али кад сам споменула Пореч морала сам да га поменем - рекла је Теодора у емисији "Балканском улицом", па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ето, десило се шта се десило и ја му желим сву срећу овог света.

Теодорина највећа љубав је, иначе, био Кристијан Ипша, фудбалер из Пореча. Њихова љубавна прича је почела управо тамо, где је она била када је снимала спот за песму "Кристијан Греј", која је постала велики хит.

У споту је глумио управо Кристијан, али је после преваре и раскида, он судским путем забранио употребу и емитовање кадрова у којима се појављује, па су они избачени из спота.

БОНУС ВИДЕО: